Ons Verhaal


Stress, zorgen, vermoeidheid, reizen, werk, familie, kinderen ... Het beïnvloedt ons allemaal. 

Het menselijk lichaam is een verbazingwekkend organisme, maar we bombarderen het de hele tijd met junk food, high fructose corn syrup, schadelijke vetten, lege calorieën en chemicaliën verborgen in kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Hoe kunnen wij er nu voor zorgen dat we gezond blijven?

Dit was de vraag die ik mijzelf stelde toen ik CLAIRESSUPPLEMENTS oprichtte.

Mijn vrienden, familie en ik willen allemaal een gezond lichaam en heel veel energie, maar dit is niet altijd gemakkelijk. Dus, het idee van clairessupplements was geboren: intelligente voedingssupplementen ontwikkelen die bijdrage aan een gezonde levensstijl.

Onze missie, is een bijdrage te leveren om op een natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven nu en op later latere leeftijd  

Clairessupplements bestaat voornamelijk uit specifieke, bewezen combinaties van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten in optimale doseringen en verhoudingen. Producten van Clairessupplements bevatten hoogwaardige ingrediënten, die voldoen aan strenge kwaliteits- en zuiverheidseisen en bieden daarmee altijd een pure kwaliteit. Voor ons geldt dan ook: het beste, voor iedereen.

Wilt u meer informatie over onze producten? Bekijk dan snel ons assortiment!

Love,

Claire den Uyl
Oprichtster, CLAIRESSUPPLEMENTS
Sale

Unavailable

Sold Out